16 Nisan 2014 Çarşamba

MEYVE SALATASI

Merhabalar
       Bu gün benim için yoğun bir gündü, aslında her zaman bu kadar yoğunum, o yüzden blogumla pek fazla ilgilenemediğimi itiraf etmeliyim. 
       Bu gün kolay bir tarifle geldim, meyve salatası herkes için hem pratik hemde çok lezzetlidir.
Her bir meyvenin kendine özgü tadı var değil mi? Gelin o muhteşem tatları birleştirelim bir kaç ilave lezzetle hem tv karşısında yiyelim hemde misafirlerimize sunalım. Bu arada çocuklara meyveyi sevdirmenin en güzel yolu bu bence :)

Malzemelerimizi sırasıyla yazmama gerek yok diye düşünüyorum, Mevsim meyvelerinin tümünü karıştırarak yapabiliriz meyve salatasını.

Benim kullandığım meyveler; Portakal-Elma-Armut-Muz,Çilek ve ayrıca Çekirdeksiz Kuru Üzüm, Rondodan geçirdiğim Ceviz ve Fındık, Tarçın ve Limon Suyu

Tüm meyveleri kaşığa gelecek küçüklükte küp küp doğruyorum, Üzerine 1 Limonun suyunu sıkıyorum Tarçın serpip karıştırıyorum, karıştırdıktan sonra Ceviz, fındık ve kuru üzümü de ekliyorum, yeniden karıştırıp servis yapacağım kase veya kuplara paylaştırıyorum.

Eğer hiç denemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum, eminim çok beğeneceksiniz. Tüm meyveleri sevmeyen çocuklar için muhteşem bir yedirici lezzet diyorum ben :) Sevmediği meyvelerle sevdiği meyveler birleşince hiiiiiç anlamayacak bile, böylelikle her meyveyi yedirmiş olacaksınız.



AFİYET OLSUN :)

2 yorum:

cocugumlaeglenirken dedi ki...

canım harika bir tarif. takipçi gatgetini de eklersen harika olur. izleyicin olmak isterim

pınar doğan dedi ki...

Teşekkür ediyorum bir hata vardı çözemediğim yine bakayım şimdi, önerin için de ayrıca teşekkür ederim canım. Sevgiler

Yorum Gönder